Ko je Metagenics?

Metagenics je vodeća kompanija u proizvodnji i distribuciji dijetetskih suplemenata na profesionalnom tržištu Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Novog Zelanda i zemljama Beneluksa. Globalno sedište kompanije je u San Klementeu, Kaliforniji, SAD.

 

Metagenics Evropa

Evropska grana kompanije Metagenics Inc, SAD, koja je deo grupe Alticor, sastoji se od Metagenics Belgija, Metagenics Holandija i Metagenics Italija. U Srbiji uvoznik za kompaniju Metagenics je Nugen Nutra doo. Sedište Metagenics Evropa je Ostend, Belgija odakle se koordinišu aktivnosti u celoj Evropi, vrši distribucija za celu Evropu i gde se nalaze proizvodni pogoni za Evropu.

Misija

Naša misija je da pomognemo ljudima širom sveta da žive srećniji i zdraviji život kroz realizaciju njihovog genetskog potencijala.

 

Zašto Metagenics?

Metagenics je izgradila reputaciju svojih proizvoda zadovoljavajući najviša očekivanja zdravstvenih profesionalaca širom sveta. Ono što je najvažnije za kompaniju je da zadovoljava potrebe osoba koje koriste proizvode i usluge i unapređenje zdravlja.
Metagenics se ističe u nekoliko domena. Originalna istraživanja i razvoj nutrijenata i nutricionalnih koncepta. Stalno unapređenje proizvoda i njihovo prilagošavanje zakonu i potrebama. U tome je Metagenics lider u Evropi.
Sopstvena proizvodnja u Ostendu (Belgija) gde se proizvodi preko 400 različitih dijetetskih proizvoda za različita tržišta u Evropi. To omogućava kompletnu kontrolu kvaliteta. Koriste se najnapredniji proizvođački postupci i najviši standardi kvaliteta (kvalitet i sigurnost).